Handgjorda produkter, designade och tillverkade i Sverige

Vi startade för evigt min som en hyllning till livet då livet i många fall inte är så självklart. Vi tycker att man ska leva livet levande, för än så länge har vi bara ett var. Genom ditt köp av en för evigt min produkt bidrar du till utvecklingen av organisationer som arbetar för livet, så fler liv kan levas levande.

Alla våra produkter är designade och tillverkade med en handgjord process i vår produktion i Eksund strax utanför Norrköping, Sverige.

Se våra produkter eller läs vår senaste katalog.

 

Vår historia

I skrivande stund är det sommar ute. Och det är just nu svårt att föreställa sig iskalla vindar och vägar fulla med snö, precis som det var den vintern när grundidén till för evigt min skapades. Men nu sitter vi här, med ett utbud vi är stolta över. Med en mening och ett syfte vi tyckte saknades.

 

 

Hjälporganisationer

Varför väljer man att kontinuerligt och ständigt skänka pengar? För att vi tror på en bättre framtid. Och kan vi hjälpa till att göra den lite bättre gör vi det gärna. Vi har valt ut några hjälporganisationer vi tror på, men skulle du vilja skänka din del till någon speciell organisation som vi inte har listat upp går det bra att skriva namnet på organisationen i fritexten.

Ingen kan göra allt — men alla kan göra något.

 

Affärsidé och vision

Vi är ödmjuka inför livet, och vi är glada att vi fått chansen att dela våra produkter tillsammans med omvärlden. Men våra produkter blir inte kompletta utan er. Det är ert bidrag, till exempelvis LifeSign som gör den komplett. Det är ni som bestämmer hur er produkt ska se ut genom era egna bilder.

Alla våra produkter är handgjorda lokalt med samma noggrannhet och kärlek. Vi ska ha korta beslutsvägar, snabba leveranser och vi ska vara världsklass på kundservice.

Vi hoppas du har en bra upplevelse genom dina köp hos oss.